traditionele yoga & tantra, vertaald naar de wereld van vandaag


Emotionele stress, angst en psychsomatische klachten genezen via spirituele healing volgens de Nepalese sjamanistische traditie

SPIRITUELE HEALING VANOP AFSTAND
voor emotionele stress en psychosomatische klachten

 

Coaching
& Healing

In deze bijzondere tijden krijgen velen het emotioneel extra moeilijk. Of het nu gaat om angst voor het virus of de impact op je job, eenzaamheid of stress verbonden aan een familiale lockdown, het verdient bijzondere aandacht. Want milde psychosomatische klachten kunnen snel uitgroeien tot echte gezondheidsproblemen, om van een dalende immuniteit nog maar niet te spreken.


Zorg dus zeker extra goed voor jezelf. Doe alles waarvan je weet dat het je helpt te ontspannen, of het nu meditatie is, een boswandeling, schilderen of muziek spelen. Vele mensen gebruiken de extra ontstane vrije tijd om te verbinden met de uiterlijke en innerlijke natuur. Anderen die nog meer verantwoordelijkheid dragen dan voorheen om de maatschappij en ons gezondheidssysteem draaiende te houden, hebben dan weer minder vrije tijd en gaan soms zelfs gebukt onder bijkomende angst omwille van een beroepsgebonden grote besmettingskans. Wat ook je situatie is, indien je aanvoelt dat je op je eentje de stijgende spanning niet onder controle krijgt, kan een spirituele healing het verschil maken.


Ik leerde spirituele healing van de befaamde Kedar Upreti uit Kathmandu, op basis van een eeuwenoude sjamanistische traditie. Ik weet ondertussen uit jarenlange ervaring dat healing ongezonde emoties en de eraan verbonden psychosomatische klachten sterk kunnen verzachten. Dat kan ook vanop afstand, na een videocall van 30 minuten die toestaat om zowel een juiste diagnose te stellen, als om de spirituele verbinding te maken die voor een basishealing nodig is. In bijzondere gevallen zijn ook meer uitgebreide healings vanop afstand mogelijk.

 

Ik ben voor alle duidelijkheid geen charlatan die munt probeert te slaan uit deze crisis. Wat ik doe werkt al vele jaren, zelfs al valt het moeilijk te verklaren. Dat bewijzen ook de reviews van mijn klanten. Ik voel de nood aan spirituele healing rond me toenemen en wil die graag toegankelijk maken voor iedereen die er nood aan voelt.

 

Gezien healing het beste is wat ik in deze crisis te bieden heb, paste ik mijn tarieven aan zodat een basishealing vanop afstand nu al mogelijk is vanaf slechts 25 €, inclusief een videocall van 30 minuten.

Boek je videocall hier...

 

Meer algemene info over Spirituele (Tantrische) Healing

 

Wat zegt de wetenschap over spirituele healing ?

Wel, niets uiteraard. Sjamanisme is voor hen bedrog of kent hoogtens een placebo effect. Voor de medische wetenschap is alles wat ze niet kunnen begrijpen onwaar. Dat mag dan al een goede bescherming bieden tegen het reële probleem van charlatans allerhande, maar het is uiteraard een visie met oogkleppen op. Homeopathie hebben ze nog steeds niet begrepen, dus blijven ze het afwijzen, zelfs al worden er al miljoenen mensen door genezen. Net zo heeft de oeroude sjamanistische traditie van Nepal wel degelijk hierin iets zeer wezenlijk te bieden. Dat bewijzen de resultaten en is het niet dat wat echt telt ? De spirituele dimensie van het leven is (nog) niet met wetenschappelijke apparatuur vast te stellen, omdat ze voorbij de materiële dimensie bestaat. Maar ze beïnvloedt ons wel degelijk. Voor wie via een Tantrische healing van zijn probleem verlost wordt, zijn dit soort discussies alleen maar slaapverwekkend.Over


Binnen de vedische filosofie is het leven een spel, een spiritueel theater, een "Leela". Leela yoga is dan ook gelukkig geen nieuw soort yoga, want daarvan zijn er al meer dan genoeg. Als het leven een spel is, dan is ook yoga een spel dat we pas serieus kunnen spelen als we onszelf en het spel niet al te serieus nemen. Dat is de betekenis van Leela, niets meer en ook niets minder.

De lessen hier in Gent zijn vrij informeel, deels theoretisch, deels praktisch. Aan fysieke oefeningen (asanas) wordt weinig aandacht besteed. De nadruk ligt op meditatie en op spiritueel, mentaal en lichamelijk gezonde disciplines in het leven. Verder werken we ook met mantra, zang en muziek.

De lessen worden gegeven door Peter Marchand en soms ontvangen we ook een gastleraar.

Laatste Nieuws


Nieuw boek door Peter Marchand : "Love Your Ego"

If we can look at length in the mirror without feeling unhappy, we can walk the highest yogic paths. “Love your Ego” reflects our divine inner child in the mirror of ancient yogic scripture. If you find it hard to live in the now, have no desires, always be kind and happy, Peter clearly explains how totally natural that is. The Self loves our Ego unconditionally, so how about you ? This book will let you enjoy the full beauty of your lotus blossom unfolding. Lees meer...

Engelstalige website

zie www.leela-yoga.org

De lessen in Gent gaan door op :


OBSG
(Ontmoeting Buitenlandse Studenten Gent)
Kortrijksesteenweg 500
9000 Gent

(zeer dicht bij het Sint-Pieters Station)


Schrijf je in op onze lessen-nieuwsbrief, dan krijg je van elke volgende les een mailtje ter bevestiging, word je verwittigd indien een les niet kan doorgaan of er een andere wijziging in de planning is.